Johannes Ahola

Asianajaja, varatuomari, ekonomi

Olen valmistunut lakimieheksi Lapin yliopistosta vuonna 1999 ja kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistosta vuonna 2008. Opiskelin oikeustiedettä myös vaihto-opiskelijana Tukholman yliopistossa ja liiketaloustiedettä Middlesexin yliopistossa Lontoossa.

Olen toiminut asianajotehtävissä vuodesta 2001 lähtien ja ollut Suomen asianajajaliiton jäsen vuodesta 2005. Ennen aloittamistani Asianajotoimisto Lukkarila Oy:n palveluksessa vuonna 2008, työskentelin muun muassa Asianajotoimisto Krogerus Oy:ssä liikejuridiikan tehtävissä.

Olen hoitanut viime vuosina erityisesti riita-asioita, kuten asunto- ja kiinteistökauppoihin, sopimussuhteisiin, vahingonkorvauksiin sekä työsuhteisiin liittyviä asioita sekä vaativia rikosasioita. Olen hoitanut myös lukuisan määrän yrityssaneerauksia sekä konkurssimenettelyitä. Minulla on julkisen kaupanvahvistajan oikeudet.

Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti.