Asianajajamme palveluksessasi.

Asiakastietolomake henkilöasiakkaille

Rahanpesun estämisestä annettu lainsäädäntö edellyttää, että asianajotoimisto tuntee asiakkaansa. Tällä lomakkeella Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy:n henkilöasiakkaat voivat antaa toimistolle rahanpesulain mukaiset ja toimeksiannon hoitamiseksi välttämättömät tiedot. Samalla asiakas todentaa henkilöllisyytensä vahvalla sähköisellä tunnistamismenetelmällä.

Sinut tunnistetaan Visma Sign -palvelulla turvallisella tavalla verkkopankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Tietojasi ei tallenneta muualle kuin sellaiseen tietokantaan, joka on Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy:n hallinnassa.

Lomake on tarkoitettu Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy:n henkilöasiakkaille. Mikäli et ole varma, mikä alla oleva lomake on tai miksi se on toimistomme asiakkaiden täytettävä, älä täytä tai lähetä lomaketta, vaan ota yhteyttä toimistoomme lisätietojen saamiseksi.

Luovuttamianne tietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten (L rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä 3.luku 3 § 4 momentti).

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää enemmän palveluistamme, Ota  yhteyttä   >